Wil je een uniek eigen bier? We stellen voor en met u een gepersonaliseerd recept samen volgens de biersoort of het smaakprofiel die je wenst. Met één of meerdere brouwsels van 200l verfijnen we het recept en schaven het bij volgens uw wensen. Ben je tevreden met de smaak en wil je een grotere batch van jouw bier laten brouwen, dan kunnen wij hiervoor terecht bij enkele grotere brouwerijen waarmee wij op regelmatige basis samenwerken. Natuurlijk hoort ook het printen van uw eigen label tot onze service.

Het resultaat is uw eigen, perfect afgewerkt bier.

Wij maken met onze bieren en/of spirits cadeauverpakkingen op maat voor uw evenementen, vrienden, klanten of leveranciers. Kleine manden, grote manden, kokers, dozen of andere verpakkingen. Niets is ons te gek. We staan open voor elk idee en elk geschift plan.

Wil je meer leren over het brouwen van bier? Volg dan een workshop in onze micro brouwerij. Wij geven je eerst uitleg over welke ingrediënten gebruikt worden in het bier. We overlopen welke elementen bepalend zijn voor de smaak. 

Dan brouwen we eventueel samen één van onze standaard bieren of een recept dat in ontwikkeling is. We houden tussen het brouwen natuurlijk wat tijd vrij om onze andere bieren te degusteren. Je krijgt (na enkele weken) dan natuurlijk ook enkele bakken van het samen gebrouwen bier mee naar huis.

Het samen brouwen is beperkt tot 5 personen, gezien we vrij beperkt zijn in ruimte in onze brouw"zaal".

 

Maak van onze bieren een persoonlijk cadeau door zelf het etiket ervan te ontwerpen. Combineer een paar van onze unieke bieren om aan een bierliefhebber een ideaal en gepersonaliseerd geschenk te geven. Je kan ook gewoon tekst laten toevoegen aan onze standaard labels. 

Onze bieren kunnen indien gewenst worden verzonden in een feestelijke verpakking, kartonnen clips of draagmandjes.

Je kan er eventueel ook van onze stijlvolle OostEke brouwers glazen bij steken.

Een andere mogelijkheid is een bier met uw eigen etiket voor uw zaak, feestzaal of vereniging. Het kan! Wij stellen onze eigen bieren ter beschikking dit mogelijk te maken. Er zijn geen minimum hoeveelheden, en het enige dat wij vragen is dat er ergens op het etiket een verwijzing staat naar de OostEke brouwers.

Natuurlijk moeten alle verplichte elementen (lotnummer, houdbaarheid, ingrediënten, waarschuwing symbolen, alergeneninfo, ...) voorzien worden.