We hebben net onze site vernieuwd en zijn nog volop bezig onze artikelen toe te voegen. We proberen alles zo snel mogelijk terug online te krijgen. Ondertussen kan u ook nog op onze oude site, via deze link.

Ingrediënten (4 personen): 6 verse witloofstronken, worst van gemengd gehakt, roomboter, 1 Quadrum 12 33cl, peper, zout

Snij het bittere 'kontje' uit het midden van de witloofstronken, maar let er op dat de blaadjes hierdoor niet loskomen. Verwijder indien nodig de iets minder fris uitziende buitenste bladeren en was de stronken.

Laat wat roomboter smelten in een stoofpot en leg er de witloof in. Stoof aan alle kanten en laat de witloof lichtbruin kleuren. Giet de Quadrum erbij en laat inkoken tot de Quadrum bijna helemaal uitgekookt is (tot het mengsel een dikkere brij wordt). Bak de worsten en hou ondertussen de witloof op temperatuur.

Leg de worsten tussen de witloof en dien op met vers gekookte aardappeltjes.

Recept van: Anton Dugardyn